Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cilinder Opuntia Exaltata Cristata Nr 1

€ 49,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10356
Omschrijving

Cilinder Opuntia Exaltata Cristata Nr 1

Deze Cilinder Opuntia Exaltata Cristata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm.Cilinder Opuntia Exaltata Cristata groeit in een cristata vorm er zullen steeds meer meerdere vertakkingen gaan vormen. 

Opmerkingen: Cilinder Opuntia Exaltata Cristata is een zeer fraaie Opuntia ze heeft een bijzondere groei vorm. De Cilinder Opuntia Exaltata Cristata is bijna niet vaak te verkrijgen in dit formaat. Een lust voor het oog.

Cilinder Opuntia Exaltata Cristata wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

De Cilinder Opuntia Exaltata Cristata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Cilinder Opuntia Exaltata Cristata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cilinder Opuntia Exaltata Cristata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cilinder Opuntia Exaltata Cristata is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Cilinder Opuntia Exaltata Cristata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.