Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron "Linnaei"

€ 69,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG647
Omschrijving

Philodendron "Linnaei"

Philodendron "Linnaei" zeer unieke kans om deze plant te kunnen kopen, planten worden in zelden aangeboden. . Planten worden geleverd vanaf donderdag 25-07-2019 door het zeer intensieve verpakkingswerkzaamheden kan de levertijd uitlopen. 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron "Linnaei" is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige donker groene generfde bladeren, haar nieuwe bladeren zijn steeds roodbruin van kleur.

Philodendron worden verstuurd als volledig gewortelde en grote planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. De planten zijn kortgeleden aangekomen in Nederland, planten kunnen aan het oude blad lichte schade hebben. De plant zal zich hier snel van herstellen. Wij raden aan de plant de eerste drie maanden niet te verpotten in een ander grondmengsel.

Verzorging :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron "Linnaei" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron "Linnaei" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron "Linnaei" is gevoelig voor teveel water. Als u Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron "Linnaei" is speciaal uitegekozen voor Nelumbogarden door Matthijs 

Ook interessant

€ 9,95