Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Samurai Dwarf

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10325
Omschrijving

Sansevieria Samurai Dwarf

Hoogte: 5  tot aan 10 cm. 

Opmerkingen:Sansevieria Samurai Dwarf is een zeer fraaie zeldzame Sansevieria die bijna niet te verkrijgen is. Ze heeft prachtige stevige bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Samurai Dwarf wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Samurai Dwarf :

De Sansevieria Samurai Dwarf houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Samurai Dwarf is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Samurai Dwarf kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Samurai Dwarf is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Samurai Dwarf is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.