Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cyrtosperma Johnstonii

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10307
Omschrijving

Cyrtosperma Johnstonii

Na aankomst mag de plant niet uit de aarde worden gehaald, de plant zal dat niet overleven in de winterperiode doordat zijn eerste nieuwe wortels zullen afbreken. Verpotten kan na 3 maanden na ontvangst van de plant.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 45 cm

Hoogte: 40 - 100 cm.

Opmerkingen:Cyrtosperma Johnstonii is een zeer fraaie Cyrtosperma, ze heeft prachtige groene bladeren met rode nerf. Cyrtosperma is een van de zeldzame soort die in de handel bijna niet  te vinden is.

Verzendtijden kunnen door drukte en of weersinvloeden afwijken.

Verzorging Cyrtosperma Johnstonii :

Het is zeer belangrijk de plant bij aankomst niet uit de pot te halen en hier zeker drie maanden mee te wachten. Al onze planten worden in hun eigen gemixte aarde aangeboden. Deze gevoelige planten verpotten bij aankomst betekend extra stress en is er een kans dat die deze stress niet overleeft.

Zet de Cyrtosperma niet in de volle zon. Een fijne lichte schaduw plek voldoet. Warmte en een hogere luchtvochtigheid zijn onderdeel van zijn land van herkomst, en dit vindt de pictum fijn.
Geef de plant bij aankomst een lichte plek, niet teveel water, en laat hem rustig acclimatiseren voor het beste resultaat.

Cyrtosperma Johnstonii groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.