Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Pink Splash Allusion

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10295
Omschrijving

Syngonium Pink Splash Allusion

Wij adviseren u de  Syngonium Pink Splash Allusion de komende maand nog niet te verpotten. Iedere plant is verschillend / planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Alle planten hebben roze vlekken en of strepen.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Pink Splash Allusion is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met roze vlekken en strepen. 

Syngonium Pink Splash Allusion is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Alle planten hebben roze vlekken en of strepen.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote toename aan orders is het niet mogelijk een Syngonium Pink Splash Allusion toe te voegen aan een bestaande order.

Verzorging Syngonium Pink Splash :

De Syngonium Pink Splash houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Pink Splash is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium is gevoelig voor teveel water.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Syngonium Pink Splash  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden.