Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Mojito Large Size

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10289
Omschrijving

Syngonium Mojito

Syngonium Mojito planten zijn opgepot als stekplant in de juiste aarde die nog korte wortels heeft. Wij adviseren u de plant de komende maanden nog niet te verpotten. Verpotten direct na aankomst geeft stress en schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Hoogte: 50 tot 100 cm.

Opmerkingen:Syngonium Mojito is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met opvallende vlekken en strepen. 

Syngonium Mojito is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend / planten kunnen onderling verschillen van elkaar. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Syngonium Mojito :

De Syngonium Mojito"  houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Mojito' is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Wij verpakken en verzenden uw Syngonium Mottled zeer zorgvuldig, verkleuring of bladschade vallen niet onder de garantie.