Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Strawberry Ice 

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10283
Omschrijving

Syngonium Strawberry Ice 

Syngonium Strawberry Ice wordt verstuurd als een gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Na aankomst heeft de plant een rust periode nodig van minimaal 2 maanden. De aarde moet vochtig blijven en mag beslist niet uitdrogen. De plant mag deze periode niet worden verpot in een andere pot of grondmengsel.

Opmerkingen: Syngonium Strawberry Ice is een zeer zeldzame Syngonium die vrijwel niet wordt aangeboden, ze heeft betoverende roze generfde bladeren en is een van de mooiste Syngonium in zijn soort. Elke plant is uniek /planten verschillen van elkaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Hoogte: 40 tot 100 cm.

Opmerkingen: Syngonium Strawberry Ice is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere blad. 

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote hoeveelheid bestellingen is het niet mogelijk om planten aan bestaande bestellingen toe te voegen.

Verzorging Syngonium Strawberry Ice :

De Syngonium Strawberry Ice houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Strawberry Ice is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled plastic vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking. Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Syngonium Strawberry Ice is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden.