Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD"

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG640
Omschrijving

Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15cm

Hoogte: 60  tot aan  80 cm (klimplant)

Opmerkingen: Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD" is een zeer fraaie Syngonium die bijna niet te verkrijgen is. ze heeft prachtige donker groene bladeren met een rode onderkant. Een lust voor het oog.

Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD" wordt geleverd vanaf dinsdag 23-07-2019.

Verzorging Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD" :

De Syngonium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Syngonium Erythrophyllum is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium Macrophyllum  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium Erythrophyllum "Llano Carti RD  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.