Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ceropegia "String Of Needles"

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG624
Omschrijving

Ceropegia "String Of Needles"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 6 cm

Hoogte: 80 tot 120 cm. (Hangplant)

Opmerkingen: Ceropegia "String Of Needles" is een  zeer fraaie en nostalgische plant maar dan in een bijzondere bladvorm. 

Ceropegia "String Of Needles"  wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Ceropegia "String Of Needles" :

De Ceropegia "String Of Needles" gebruikt in het groeiseizoen veel water, is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Ceropegia "String Of Needles" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ceropegia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ceropegia kan geen temperaturen verdragen onder de 10 graden.

Ceropegia "String Of Needles, kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ceropegia "String Of Needles, groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Ceropegia "String Of Needles is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV