Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bowiea Volubilis XXL Nr 2

€ 129,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10108
Omschrijving

Bowiea Volubilis XXL Nr 2

Bestellingen met alleen Cactus en of Caudex planten worden binnen 5 werkdagen verzonden met uitzondering van feestdagen of weersinvloeden.

Deze Bowiea Volubilis heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen:Bowiea Volubilisis een zeer fraaie caudexplant ze heeft een bijzondere groeivorm. Planten van dit formaat zijn zijn schaars te verkrijgen en echte collecters items. Iedere plant is uniek en een lust voor het oog. Bowiea Volubilis kent een rustperiode, tijdens deze periode sterkt het loof af.

Deze Bowiea Volubiliss wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging :

Deze Bowiea Volubilis houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze Bowiea Volubilis" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Bowiea Volubilis" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Bowiea Volubilis is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze fraaie Bowiea Volubilis is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.