Geen producten (0)
Geen producten (0)

Xerosicyos Perrieri

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG623
Omschrijving

Xerosicyos Perrieri

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Xerosicyos Perrieri is een zeer fraaie Xerosicyos. ze heeft groen / grijze bladeren.Een lust voor het oog.

Xerosicyos Perrieri wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Xerosicyos Perrieri  :

De Xerosicyos Perrieri houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Xerosicyos Perrieri" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Xerosicyos kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Xerosicyos Perrieri" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Xerosicyos Perrieri" is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Xerosicyos Perrieri' is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.