Geen producten (0)
Geen producten (0)

Echeveria Hybride

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG621
Omschrijving

Echeveria Hybride

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm.

Hoogte: 15  tot aan  25 cm. 

Opmerkingen: Echeveria Hybride is een zeer bijzondere Echeveria. Ze heeft grijze bladeren met roze vlekken en een wel heel bijzondere groeivorm. Zeer fraaie en bijzonder plant Een lust voor het oog.

Echeveria Hybride wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Echeveria Hybride :

De Echeveria Hybride houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Echeveria Hybride" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Adromischus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Echeveria Culibra" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Echeveria  is gevoelig voor teveel water. Als u Adromischus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Echeveria Hybride" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.