Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium "White Butterfly"

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG620
Omschrijving

Syngonium "White Butterfly"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 30 - 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium "White Butterfly" een zeer fraaie Syngonium. ze heeft prachtige wit / groene bladeren. Een lust voor het oog.

Syngonium "White Butterfly" wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Syngonium "White Butterfly" :

De Syngonium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium "White Butterfly" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium "White Butterfly is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium Macrophyllum  bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium "White Butterfly is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant