Geen producten (0)
Geen producten (0)

BLACK FRIDAY Philodendron Snowdrift 4

€ 150,00 € 120,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9991
Omschrijving

Philodendron Snowdrift 4

Iedere Philodendron Snowdrift heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Na aankomst van uw Philodendron Snowdrift raden wij het aan de plant absoluut niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn.

Deze Philodendron Snowdrift staat opgepot in de juiste aarde mix. Een Philodendron Snowdrift is alleen geschikt voor een ervaren Philodendron verzamelaar die de juiste verzorging kan bieden. De soort heeft daglicht nodig en is niet in leven te houden met alleen kunstlicht.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring vallen niet onder de garatie. Het versturen van deze plant is op geheel eigen risico. Wij raden het aan de bladeren niet aan te raken, aanraking van de lichte delen kan schade geven.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 50 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Snowdrift is een zeer fraaie zeldzame Philodendron, ze heeft prachtige groene bladeren met donker groene vlekken. haar nieuwe bladeren kleuren eerst naar wit, naarmate de plant ouder wordt zal de plant steeds meer witte bladeren gaan geven. Deze Philodendron Snowdrift wordt verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Philodendron Snowdrift  :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Snowdrift gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Snowdrift kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Snowdrift is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Snowdrift is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden