Geen producten (0)
Geen producten (0)

BLACK FRIDAY Monstera Siltepecana

€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9974
Omschrijving

Monstera Siltepecana

ATTENTIE: Monstera Siltepecana wordt verstuurd als plantje zoals afgebeeld op de foto. Monstera Siltepecana is een klimplantje wat vrijwel geen wortels in de aarde heeft. Het wordt sterk afgeraden het plantje uit haar pot te halen. De Monstera Siltepecana heeft na aankomst rust periode van tenminste 2 maanden nodig. Monstera Siltepecana  vraagt een speciale verzorging en is alleen geschikt voor ervaren liefhebbers.

Hoogte: Tot 100 - 120 cm, klimplant

Opmerkingen: Monstera Siltepecana is een zeer fraaie Monstera die bijna niet te verkrijgen is. Monstera Siltepecana heeft prachtig groen met grijze bladeren. Monstera Siltepecana is een klimplantje wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Monstera Siltepecana :

Monstera Siltepecana komt voornamelijk voor in de regenwouden. Monstera zijn klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Monstera Siltepecana gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. U kunt haar dagelijks besproeien zodat de zeer korte worteltjes ook water op kunnen nemen. Monstera Siltepecana moet kunnen klimmen, heb beste is een stok of tak te bekleden met een laagje spagnum, zo kan hij beter hechten en ook water opnemen,

De Monstera Siltepecana is veeleisend aan zijn standplaats. Hij vraagt een plaats met voldende daglicht, zon verdraagt deze Monstera niet. Zorg ervoor dat er een hoge luchtvochtigheid is. Monstera kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Monstera Siltepecana kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Monstera is gevoelig voor teveel water. Als uw Monstera bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Monstera Siltepecana is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs