Geen producten (0)
Geen producten (0)

Monstera Adansonii Mint Variegata NR 3

€ 79,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9968
Omschrijving

Monstera Adansonii Mint Variegata NR 3

Deze Monstera Adansonii Mint Variegata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

ATTENTIE: Wij raden u aan na aankomst van de plant deze zeer zorgvuldig uit te pakken, papier af te rollen en niet van de plant af te trekken. Bladeren die kunnen ondanks het zorgvuldige inpakken toch enkele schade oplopen, dit valt niet onder de garantie. Verzending van de Monstera is dan ook geheel op eigen risico.

ATTENTION: We recommend that you unpack it very carefully after the plant arrives, unroll paper and not pull it off. Leaves that, despite careful packaging, can still suffer some damage, this is not covered by the warranty. Sending the Monstera is therefore entirely at your own risk.

ACHTUNG: Wir empfehlen, dass Sie es nach dem Eintreffen der Anlage sehr vorsichtig auspacken, das Papier abrollen und nicht abziehen. Blätter, die trotz sorgfältiger Verpackung dennoch Beschädigungen aufweisen können, fallen nicht unter die Garantie. Der Versand der Monstera erfolgt daher auf eigenes Risiko.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 60 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen Monstera Adansonii Mint Variegata is een zeer fraaie variegata Monstera die bijna niet te verkrijgen is. 

Monstera wordt verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. 

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging : Monstera komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Monstera's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Monstera Adansonii Mint Variegata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Monstera is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar nooit in het zonlicht wordt geplaatst. De Monstera Adansonii Mint Variegata kan alleen geplaatst worden op een schaduwrijke plek. Monstera kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Monstera kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Monstera Adansonii Mint Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Monstera is een sterke groeier, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Monstera is gevoelig voor teveel water. Als uw Monstera bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Monstera Adansonii Mint Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger