Geen producten (0)
Geen producten (0)

Piper Sylvaticum 

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9951
Omschrijving

Piper Sylvaticum 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 15 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Piper Sylvaticum is een zeer fraaie Piper. ze heeft prachtige grijs groene met rode bladeren met zilver grijze nerven. Een lust voor het oog. Piper Sylvaticum heeft aan de onderkant van haar bladeren groei van kristallen, dit is normaal bij deze soort. Deze krisallen lijken op wolluis en worden regelmatig hiermee verward.

Piper Sylvaticum wordt verstuurd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Wij verzturen onze planten indien nodig met een heat-pack.

Verzorging Piper Sylvaticum :

De Piper Sylvaticum gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Piper Sylvaticum is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Cissus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Piper Sylvaticum kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Piper Sylvaticum is gevoelig voor teveel water. Als u Piper bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Piper Sylvaticum is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.