Geen producten (0)
Geen producten (0)

Agave Potatorum Kichiokan "Bleached Blonde"

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9941
Omschrijving

Agave Potatorum Kichiokan "Bleached Blonde"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm.

Hoogte: 25  tot aan  40 cm. 

Opmerkingen: Agave Potatorum Kichiokan "Bleached Blonde" is een zeer zeldzame en bijzondere variegata Agave. ze heeft zeer fraaie bladeren. Zeer fraai en bijzonder plantje Een lust voor het oog.

Agave Potatorum Kichiokan "Bleached Blonde" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Agave Potatorum Kichiokan "Bleached Blonde" :

De Agave van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Agave is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Agave kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Agave kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Agave is gevoelig voor teveel water. Als u Agave bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Agave Potatorum Kichiokan "Bleached Blonde" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.