Geen producten (0)
Geen producten (0)

BLACK FRIDAY Philodendron Gigas Large size

€ 29,95 € 23,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9927
Omschrijving

Philodendron Gigas 

Philodendron Gigas wordt geleverd als plantje vergelijkbaar zoals afgebeeld op de foto. Na aankomst wordt geadviseerd de plant in zijn pot te laten staan. Verpotten mag pas na 3 maanden. Deze Philodendron Gigas staat in een speciaal grondmengsel wat geschikt is voor het stadium van de plant op dit moment. Verpotten van het plantje kan voor het plantje op dit moment dodelijk zijn.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 35 tot 80 cm

Hoogte: Tot 80 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Gigas is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige groene bladeren met diepe en brede nerven. Planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Philodendron Gigas :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Gigas gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot gaan optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Gigas kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Gigas is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.