Geen producten (0)
Geen producten (0)

Echeveria pulvinata "frosty"

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG605
Omschrijving

Echeveria pulvinata "frosty"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 2 tot 5 cm.

Hoogte: 15  tot aan  25 cm. 

Opmerkingen: Echeveria pulvinata "frosty" is een zeer bijzondere Echeveria. ze heeft grijze bladeren en een wel heel bijzondere groeivorm. De blaadjes lijken te zijn opgeplant, zeer fraai en bijzonder plantje Een lust voor het oog.

Echeveria pulvinata "frosty" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Echeveria pulvinata "frosty" :

De Echeveria pulvinata "frosty" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Echeveria pulvinata "frosty is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Adromischus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Echeveria pulvinata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Echeveria pulvinata  is gevoelig voor teveel water. Als u Adromischus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Echeveria pulvinata "frosty is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.