Geen producten (0)
Geen producten (0)

BLACK FRIDAY Rhaphidophora Foraminifera 

€ 24,95 € 19,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9920
Omschrijving

Rhaphidophora Foraminifera 

Rhaphidophora Foraminifera wordt verstuurd als opgepotte stekplant zolas afgebeeld op de foto. Rhaphidophora Foraminifera is een klimplant wat. Rhaphidophora Foraminifera vraagt een speciale verzorging en is alleen geschikt voor ervaren liefhebbers. Deze soort vraagt een luchtvochtigheid van minimaal 70% en is alleen geschikt voor de ervaren liefhebber.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 40 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm Klimplant

Opmerkingen: Rhaphidophora Foraminifera" is een zeer fraaie Rhaphidophora die bijna niet te verkrijgen is Rhaphidophora Foraminifera" heeft prachtig groene bladeren met gaten. Rhaphidophora Foraminifera is een klimplant wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Verzorging Rhaphidophora Foraminifera" :

Rhaphidophora Foraminifera" komt voornamelijk voor in de regenwouden. Rhaphidophora zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Rhaphidophora Foraminifera" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. U kunt haar dagelijks besproeien zodat de zeer korte worteltjes ook water op kunnen nemen. Rhaphidophora Foraminifera moet kunnen klimmen, heb beste is een stok of tak te bekleden met een laagje spagnum, zo kan hij beter hechten en ook water opnemen,

De Rhaphidophora Foraminifera" is veeleisend aan zijn standplaats. hij  vraagt een plaats met voldende daglicht, zon verdraagt deze Rhaphidophora niet. Zorg ervoor dat er een hoge luchtvochtigheid van minimaal 70% is dag en nacht. Rhaphidophora Foraminifera kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Rhaphidophora Foraminifera kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Rhaphidophora is gevoelig voor teveel water. Als u Rhaphidophora bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Rhaphidophora Foraminifera" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs