Geen producten (0)
Geen producten (0)

BLACK FRIDAY Syngonium Wendlandii Silver Goosefoot

€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9918
Omschrijving

Syngonium Wendlandii Silver Goosefoot

Syngonium Wendlandii Silver Goosefoot is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als opgepotte stekplant met eerste wortelvorming. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Wendlandii Silver Goosefoot is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met licht groene streep. 

Na aankomst mag u de Syngonium Wendlandii Silver Goosefoot geduurden 2 maanden niet verpotten. Verpotten in dit stadium geeft wortel schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande orders.

Verzorging Syngonium Wendlandii Silver Goosefoot :

De Syngonium Wendlandii houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Wendlandii is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium is gevoelig voor teveel water.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.