Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ctenanthe Burle Marxii "Amagris"

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG600
Omschrijving

Ctenanthe Burle Marxii "Amagris"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20cm

Hoogte: 30  tot aan  60 cm 

Opmerkingen: Ctenanthe Burle Marxii "Amagris is een zeer fraaie Ctenanthe. ze heeft prachtige grijze bladeren met donkergroene strepen. Een lust voor het oog.

Ctenanthe Burle Marxii "Amagris" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. 

Verzorging Ctenanthe Burle Marxii "Amagris"" :

DeCtenanthe Burle Marxii "Amagris" gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Ctenanthe is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ctenanthe kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Ctenanthe Burle Marxii "Amagris"  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ctenanthe Burle Marxii "Amagris" is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als uw Ctenanthe bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Ctenanthe Burle Marxii "Amagris" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.