Geen producten (0)
Geen producten (0)

BLACK FRIDAY Syngonium Silver Pearl

€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8941
Omschrijving

Syngonium Silver Pearl

Syngonium Silver Pearl planten zijn opgepot als plugplant in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen:Syngonium Silver Pearl is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere blad. 

Syngonium Silver Pearl wordt  geleverd als opegotte plugplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Silver Pearl :

De Syngonium houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium Silver Pearl is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.