Geen producten (0)
Geen producten (0)

BLACK FRIDAY Dracaena surculosa 'Milky Way'

€ 11,95 € 9,56 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8932
Omschrijving

Dracaena surculosa 'Milky Way'

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm

Opmerkingen: Dracaena surculosa 'Milky Way' is een zeer fraaie Dracaena. Ze heeft prachtige licht groene bladeren met stippen en vlekken en strepen. Dracaena surculosa 'Milky Way' worden verstuurd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Elke plant is verschillend / planten verschillen van elkaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Dracaena surculosa 'Milky Way' :

De Dracaena surculosa 'Milky Way' gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet geheel uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dracaena surculosa 'Milky Way' is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Dracaena kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Dracaena kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Dracaena kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Dracaena groeit hard, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Dracaena surculosa 'Milky Way' is gevoelig voor teveel water. Als uw Dracaena bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Dracaena surculosa 'Milky Way' is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.