Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Macrophyllum Frosted Heart

€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8914
Omschrijving

Syngonium Macrophyllum Frosted Heart

Blad: Bladeren behalen een lengte van 12 tot 15 cm

Hoogte: 30 - 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Macrophyllum Frosted Heart is een zeer fraaie Syngonium. Ze heeft prachtige mos groene bladeren met vlekken en strepen. Een lust voor het oog. Syngonium Macrophyllum Frosted Heart wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Syngonium Macrophyllum Frosted Heart :

De Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium Macrophyllum is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Macrophyllum is gevoelig voor teveel water. Als uw Syngonium Macrophyllum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Syngonium Macrophyllum "Frosted Heart"  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.