Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aphelandra Curly White

€ 12,95 € 10,36 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8907
Omschrijving

Aphelandra Curly White

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm

Hoogte: 80 tot 120 cm.

Opmerkingen: Aphelandra Curly White is een zeer fraaie Aphelandra. ze heeft prachtige witte bladeren met groene nerven.

Aphelandra Curly White wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Aphelandra Curly White :

De Aphelandra Curly White gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DeAphelandra Curly White is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aphelandra  kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aphelandra Curly White" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aphelandra  groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Aphelandra  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV