Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Aurea Variegata 

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8900
Omschrijving

Syngonium Aurea Variegata 

Opmerkingen: Syngonium Aurea Variegata is een zeer fraaie en zeldzame Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met gele vlekken en strepen. 

Syngonium Aurea Variegata is bijna niet te verkrijgen in de handel, ze wordt geleverd als reeds gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Elke plant is uniek / planten verschillen van elkaar.

Na aankomst van uw Syngonium Aurea Variegata raden wij het aan de plant niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden om aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Aurea Variegata :

De Syngonium Aurea Variegata houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Aurea Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium is gevoelig voor teveel water.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Syngonium Aurea Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden.