Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Monstera Epipremnoides Esqueleto

€ 49,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8896
Omschrijving

Monstera Epipremnoides Esqueleto

Na aankomst van uw Monstera Esqueleto raden wij het aan de plant absoluut niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn. Deze planten zijn opgepot als stekplant met enkele wortels. Monstera Esqueleto is alleen geschikt voor de liefhebber met de juiste huisvesting, deze soort valt onder een van de moeilijkste soorten en vraagt een luchtvochtigheid van minimaal 70%

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring vallen niet onder de garatie. Het versturen van deze plant is op geheel eigen risico. Wij raden het aan de bladeren niet aan te raken, aanraking kan schade geven.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 50 tot 100 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Monstera Esqueleto is een zeer fraaie zeldzame Monstera, ze heeft prachtige groene bladeren met gaten. Monstera Esqueleto worden verstuurd als gewortelde stek plant vergelijkbaar zoals afgebeeld op de foto. Elke plant is uniek/ planten verschillen van elkaar. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Monstera Esqueleto :

Monstera Esqueleto komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika en Azië. Monstera zijn klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Monstera Esqueleto gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Monstera Esqueleto is veeleisend aan zijn standplaats. Plaats haar niet in het felle zonlicht. Monstera Esqueleto kan als kamerplant in een terrarium of gesloten systeem gehouden worden. Monstera Esqueleto kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Monstera Esqueleto kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Monstera Esqueleto groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Monstera Esqueleto is gevoelig voor teveel water. Als uw Monstera bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Monstera Esqueleto is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden