Geen producten (0)
Geen producten (0)

Stephania Perrieri

€ 150,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG592
Omschrijving

Stephania Perrieri zeer groot formaat

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Stephania Perrieri is een zeer fraaie caudex plant.Een lust voor het oog.

Stephania Perrieri wordt geleverd zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Stephania Perrieri :

De Stephania Perrieri"" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel / caudex rot optreden. 

De Stephania Perrieri" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon.Stephania kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Stephania Perrieri" kan in de zomermaanden eens in de twee maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Stephania Perrieri" is gevoelig voor teveel water. Als u Stephania Perrieri bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen. De plant kan eide seizoen in rust gaan en zal het volgende voorjaar weer opnieuw uitlopen. Tijdens de rust periode geeft u bijna tot geen water.

Stephania Perrieri" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.