Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron El Choco Red

€ 79,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8889
Omschrijving

Philodendron Rubrijuvenilum, El Choco Red

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 45 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron El Choco Red is een zeer fraaie Philodendron. Philodendron El Choco Red is met haar hartvormig fluweel blad een ware eye catcher. Philodendron El Choco Red worden verstuurd als gewortelde en grote planten vergelijkbaar zoals afgebeeld op de foto. Planten mogen niet verpot worden bij aankomst, u dient de plant eerst een rustperiode van minstens twee maanden te geven. De aarde mag niet uitdrogen en moet licht vochtig blijven. Pas op dat er voldoende luchtvochtigheid is. Iedere plant is uniek / planten kunnen van elkaar verschillen.

Wij verpakken uw Philodendron Rubrijuvenilum, El Choco Red zeer zorgvuldig, mocht er schade onstaan aan de bladeren valt dit niet onder de garantie. Verzenden gebeurt dan ook op geheel eigen risico. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron El Choco Red is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs