Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Caperata Red Luna

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8884
Omschrijving

Peperomia Caperata "Red Luna"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: 20  tot aan 40 cm.

Opmerkingen: Peperomia Caperata Red Luna is een zeer fraaie Peperomia. Ze heeft  zeer fraaie donker rode bladeren met diepe nerven. Een lust voor het oog. Peperomia Caperata "Red Luna wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Peperomia Caperata "Red Luna"  :

De Peperomia Caperata "Red Luna" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Peperomia Caperata "Red Luna" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Caperata "Red Luna" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia Caperata "Red Luna" is gevoelig voor teveel water. Als uw Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Peperomia Caperata "Red Luna" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.