Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Polyneura

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8882
Omschrijving

Hoya Polyneura

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Polyneura is een zeer fraaie Hoya. Ze heeft prachtige groene bladeren met donker groene nerven. Deze Hoya wordt verkocht als gewortele planten. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Hoya Polyneura  :

De Hoya Polyneura houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Polyneura is niet veeleisend aan zijn standplaats, maar p[laats hem niet in de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Polyneura kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Polyneura is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Na aankomst heeft de plant een rust periode nodig van minimaal 2 maanden. De aarde moet vochtig blijven en mag beslist niet uitdrogen. De plant mag deze periode niet worden verpot in een andere pot of grondmengsel.

Hoya Polyneura is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.