Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mammillaria Plumosa

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode NG591
Omschrijving

Mammillaria Plumosa

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. Mammillaria Plumosa" groeit in een kluster er zullen steeds meer bollen in de pot gaan vormen

Opmerkingen: Mammillaria Plumosa is een zeer fraaie Mammillaria. ze heeft tal van kleine witte pluimpjes wat lijkt op een vederdek.  Een lust voor het oog.

Mammillaria Plumosa wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Mammillaria Plumosa" :

De Mammillaria Plumosa" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Mammillaria Plumosa" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Mammillaria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Mammillaria Plumosa kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Mammillaria Plumosa"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Mammillaria Plumosa" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.