Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia decaryi

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8877
Omschrijving

Euphorbia decaryi 

Opmerkingen: Euphorbia decaryi is een zeer fraaie Euphorbia. Ze heeft een zeer fraai blad en een bijzondere groeivorm. Euphorbia decary worden als gewortelde planten geleverd, zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten hebben allemaal dezelfde potmaat maar kunnen onderling verschillen, iedere plant is uniek. Na aankoop van deze plant adviseren wij niet om de plant te verpotten in een ander grondmengsel. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Euphorbia decaryi :

De Euphorbia decaryi houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. Euphorbia decaryi kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia decaryi kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia decaryi is gevoelig voor teveel water. Als uw Euphorbia decaryi bruine verkleuring krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.
Na aankomst heeft de plant een rust periode nodig van minimaal 2 maanden. De aarde moet vochtig blijven en mag beslist niet uitdrogen. De plant mag deze periode niet worden verpot in een andere pot of grondmengsel.

Euphorbia decaryi is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.