Geen producten (0)
Geen producten (0)

Adromischus Cristatus Var Clavifolius

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG590
Omschrijving

Adromischus Cristatus Var Clavifolius

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 7 cm.

Hoogte: 15  tot aan  25 cm. 

Opmerkingen: Adromischus Cristatus Var Clavifolius is een zeer fraaie Adromischus. ze heeft groene met rood bruine bladeren. De blaadjes lijken te zijn opgehangen aan koorden, zeer fraai en bijzonder plantje Een lust voor het oog.

Adromischus Cristatus Var Clavifolius wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Adromischus Cristatus Var Clavifolius :

De Adromischus Cristatus houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Adromischus Cristatus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Adromischus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Adromischus Cristatus Var Clavifolius kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Adromischus Cristatus"  is gevoelig voor teveel water. Als u Adromischus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Adromischus Cristatus Var Clavifolius" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 9,95