Geen producten (0)
Geen producten (0)

Adromischus Cooperi

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG588
Omschrijving

Adromischus Cooperi

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: 15  tot aan  25 cm. 

Opmerkingen: Adromischus Cooperi is een zeer fraaie Adromischus. ze heeft groene getekende bladeren.  Een lust voor het oog.

Adromischus Cooperi wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Adromischus Cooperi  :

De Adromischus Cooperi houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Adromischus Cooperi" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Adromischus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Adromischus Cooperi" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Adromischus Cooperi"  is gevoelig voor teveel water. Als u Adromischus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Adromischus Cooperi" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.