Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Maculosa

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8820
Omschrijving

Peperomia Maculosa

Hoogte: 20 tot aan 40 cm.

Opmerkingen: Peperomia Maculosa is een zeer fraaie Peperomia. Ze heeft  stevige glanzende bladeren. Een lust voor het oog. Peperomia Maculosa wordt  geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Peperomia Maculosa :

De Peperomia Maculosa houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Peperomia is niet veeleisend aan zijn standplaats,. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia is gevoelig voor teveel water. Als uw Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Peperomia Maculosa is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.