Geen producten (0)
Geen producten (0)

Senecio Rowleyanus Variegata

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8818
Omschrijving

Senecio Rowleyanus Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.5 tot 1 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm (hangplant) 

Opmerkingen: Senecio Rowleyanus variegata is een zeer fraaie Senecio. Ze heeft prachtige wit / groene blaadjes. Senecio Rowleyanus Variegata wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Senecio Rowleyanus Variegata  :

De Senecio Rowleyanus Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot / schimmel optreden. 

De Senecio Rowleyanus Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats. Senecio kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Senecio Rowleyanus Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Senecio Rowleyanus Variegata is gevoelig voor teveel water. Als uw Senecio bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap aanvoelen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren verwijderen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Senecio Rowleyanus Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.