Geen producten (0)
Geen producten (0)

Echeveria Etna

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8812
Omschrijving

Echeveria Etna

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm.

Hoogte: 30  tot aan  60 cm. 

Opmerkingen: Echeveria Etna is een zeer bijzondere Echeveria. Ze heeft prachtige bladeren  Een zeer fraaie en bijzondere plant. Echeveria Etna wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Echeveria Etna :

DeEcheveria Etna houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Echeveria Etna is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Echeveria Etna kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Echeveria Etna kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Echeveria is gevoelig voor teveel water. Als uw Echeveria Etna bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Echeveria Etna is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.