Geen producten (0)
Geen producten (0)

Jatropha Podagrica

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode NG580
Omschrijving

Jatropha Podagrica

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm 

Opmerkingen: Jatropha Podagrica is een zeer fraaie caudex plant. ze heeft prachtige fris groene bladeren en bloeit met oranje bloemen.Een lust voor het oog.

Jatropha Podagrica wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Jatropha Podagrica  :

De Jatropha Podagrica houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel en caudex rot optreden. 

De Jatropha Podagrica" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Jatropha kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Jatropha Podagrica"kan in de zomermaanden eens in de 2 maanden bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. De plant kan na de zomer in rust gaan, in het voorjaar zal ze dan opnieuw gaan uitlopen

Jatropha Podagrica" is gevoelig voor teveel water. Als u Jatropha Podagrica" bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Jatropha Podagrica" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.