Geen producten (0)
Geen producten (0)

Agave Potatorum nr 1

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8765
Omschrijving

Agave Potatorum nr 1

Deze Agave Potatorum heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm.

Hoogte: 25  tot aan  40 cm. 

Opmerkingen: Agave Potatorum is een zeer bijzondere Agave. Ze heeft grijs groene bladeren. Zeer fraaie en bijzonder plant.  Agave Potatorum wordt  geleverd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Agave Potatorum :

De Agave Potatorum houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Agave Potatorum is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Agave Potatorum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Agave Potatorum kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Agave Potatorum is gevoelig voor teveel water. Als uw Agave bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Agave Potatorum is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.