Geen producten (0)
Geen producten (0)

Spathiphyllum Sensation Variegata

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8763
Omschrijving

Spathiphyllum Sensation Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot  50cm

Hoogte: 60  tot aan  90 cm 

Spathiphyllum Sensation Variegata is een zeer fraaie Spathiphyllum. Ze heeft prachtige groene bladeren met witte strepen en donkergroene brede nerven. Een lust voor het oog. Spathiphyllum Sensation Variegata wordt  geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een zeer beperkt aantal planten beschikbaar.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Spathiphyllum Sensation Variegata  :

De Spathiphyllum Sensation Variegata gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Spathiphyllum Sensation Variegata niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Spathiphyllum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Spathiphyllum Sensation Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Spathiphyllum Sensation Variegata is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als uw Spathiphyllum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Spathiphyllum Sensation Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.