Geen producten (0)
Geen producten (0)

Macodes Lowii

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8761
Omschrijving

Macodes Lowii

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 7 cm

Hoogte: 20 tot 40 cm.

Opmerkingen: Macodes Lowii (Aardorchidee) is een zeer fraaie Macodes. Ze heeft prachtige bladeren, een lust voor het oog.

Macodes Lowii wordt verstuurd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden: Gedurende de koude maanden gaan verzendingen gewoon door, wij voorzien uw pakket van een heat pack. Bij strenge vorst kan het zijn dat er tijdelijk niet verzonden wordt. Wij houden berichtgeving over de weersverwachting binnen Europa nauwlettend in de gaten

Verzorging Macodes Lowii:

De Macodes Lowii gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Macodes Lowii is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Macode kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Macodes Lowii kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Macodes Lowii is gevoelig voor teveel water. Als uw Macodes bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Macodes Lowii is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.