Geen producten (0)
Geen producten (0)

Piper sp.

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8756
Omschrijving

Piper sp.

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Deze Piper sp. is een zeer fraaie Piper. Ze heeft prachtige bladeren. Piper heeft aan de onderkant van haar bladeren groei van kristallen, dit is normaal bij deze soort. Deze krisallen lijken op wolluis en worden regelmatig hiermee verward. Piper sp. wordt verstuurd als gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Verzendtijden kunnen door grote drukte en weersinvloeden afwijken. 

Verzorging Piper sp.:

De Piper gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Piper is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst.Piper kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Piper kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Piper is gevoelig voor teveel water. Als uw Piper bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring vallen niet onder de garatie.

Piper sp. is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.