Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Campii Lynette

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8754
Omschrijving

Philodendron Campii Lynette

Opmerkingen: De philodendron Campii Lynette heeft heldergroene langwerpige en smalle bladeren die geribbeld zijn. Deze Philodendron groeit compact met de bladeren dicht bij elkaar. Wij adviseren de Philodendron Campii Lynette na aankomst niet te verpotten en minimaal een rust periode van twee maanden te geven.

Philodendron worden verstuurd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto, er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande orders.

Verzorging Philodendron Campii Lynette :

De Philodendron Campii Lynette gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Campii Lynette kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Campii Lynette is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Philodendron Campii Lynette is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.