Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema Pink Hybrid

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8748
Omschrijving

Aglaonema Pink Hybrid

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

Opmerkingen Aglaonema Pink Hybrid is een zeer fraaie Aglaonema. Ze heeft prachtige bladeren met vlekken en strepen. Een lust voor het oog. Aglaonema wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door drukte is het toevoegen van planten aan bestaande orders helaas niet mogelijk.

Verzorging Aglaonema :

De Aglaonema gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aglaonema is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aglaonema kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aglaonema kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Aglaonema is gevoelig voor teveel water. Als uw Aglaonema bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Aglaonema Pink Hybrid is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.