Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Carnosa Albomarginata

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8743
Omschrijving

Hoya Carnosa Albomarginata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Carnosa Albomarginata is een zeer fraaie Hoya. Ze heeft prachtige variegata bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde plant die is geimporteerd in zijn huidige basket. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Verzorging Hoya Carnosa Albomarginata  :

De Hoya Carnosa Albomarginata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Carnosa Albomarginata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Carnosa Albomarginata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Carnosa Albomarginata is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Carnosa Albomarginata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.