Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Carnosa Krimson Queen

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8742
Omschrijving

Hoya Carnosa Krimson Queen

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm.

Opmerkingen: Hoya Krimson Queen is een zeer fraaie Hoya. Ze heeft prachtige bladeren.

Hoya Carnosa Krimson Queen wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Hoya Carnosa Krimson Queen :

De Hoya Carnosa Krimson Queen houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Carnosa Krimson Queen is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Carnosa Krimson Queen kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Carnosa Krimson Queen is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.