Geen producten (0)
Geen producten (0)

Zamioculcas Raven

€ 22,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8741
Omschrijving

Zamioculcas Raven

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm.

Hoogte: 60  tot aan  100 cm. 

Opmerkingen: Zamioculcas Raven is een zeer fraaie hybride. Ze heeft prachtige groene  tot zwarte bladeren. Een zeer fraaie en bijzonder plant die oersterk is.

Zamioculcas Raven wordt  geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij onze planten indien nodig met een heat-pack

Verzorging Zamioculcas Raven :

De Zamioculcas Raven houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Zamioculcas Raven is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Zamioculcas kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Zamioculcas Raven kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Zamioculcas is gevoelig voor teveel water. Als uw Zamioculcas Variegated Hybrid bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt of te donker staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Zamioculcas Raven is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.